BLANCHART

Compra i venda d’objectes antics, curiosos, insòlits, vintage i de col·lecció.

Informació

Compra i venda d’objectes antics, curiosos, insòlits, vintage i de col·lecció.

Blanchart forma part del Mercat Gòtic des de fa molts anys, compartim amb els nostres companys un bonic i gratificant ofici.
De nosaltres us podem dir que som viatgers, curiosos, amants de la nostra feina i del tracte amb el client. Cada nova peça és una nova història d’amor.

Ens podreu trobar tant al Mercat Gòtic com a les plataformes de venda en línia com eBay i Todocolección amb enviament a tot el món.
A la nostra botiga trobareu una miscel·lània de coses antigues, de col·leccionisme o de vintage, totes elles triades curosament, així com, tot tipus d’objectes decoratius de diferents disciplines artístiques a curiositats diverses. Si ets col·leccionista, segurament podrem oferir-te alguna peça que tinguis pendent, i si no la tenim, farem el possible per trobar-la.

La nostra oferta és àmplia i variada, trobareu totes aquestes coses i moltes més.

– Col·leccionisme en general.
– Rellotges de polsera o de butxaca i ampli catàleg en encenedors, plomes estilogràfiques, medalles, insígnies i curiositats militars.
– Màquines fotogràfiques antigues, fotografia i paper antic com postals, accions, publicitat i revistes.
– Complements i accessoris, molt originals i exclusius, com anells, arracades, agulles, polseres o bosses antigues i vintage.
– Objectes decoratius, religiosos, porcellanes, cristall, plata, joguines o publicitat.
-Discos de vinil, singles, LPs, revistes musicals, còmics i objectes anys 70 i 80.