MERCAT GÒTIC

CATEDRAL DE BARCELONA

Un Mercat Tradicional

El Mercat Gòtic és un dels mercats tradicionals especialitzat en les antiguitats, el col·leccionisme i els objectes insòlits més consolidats i estimats de la ciutat de Barcelona.

Al llarg dels seus 40 anys d’història molts amants de les antiguitats s’han donat cita. Les seves senyes d’identitat són la professionalitat dels seus expositors i l’elecció acurada de les peces que s’exposen.

En ple centre històric de la ciutat i envoltat d’un magnífic entorn, Mercat Gòtic es converteix és un reconegut recomanat per passejar i una gran experiència per a tots. Un paradís per als aficionats de les antiguitats i un fantàstic viatge al passat.

VISITA’NS

40 Anys d'Història

El Mercat Gòtic compta amb la participació de 28 expositors que treballen amb il·lusió per oferir el millor servei i qualitat, professionals que busquen, seleccionen i ofereixen les millors i exclusives peces.

VEURE EXPOSITORS

Els seus visitants trobaran una àmplia gamma d’objectes antics i curiositats, com ara art decoratiu, religiós o ètnic, però també numismàtica, llibres antics, paper antic, argenteria, bijuteria antiga, rellotges antics, joguines, nines, càmeres fotogràfiques, fotografia antiga, bronzes, gravats, discos, vintage i col·leccionisme especialitzat, entre moltes altres coses.

Vine i gaudeix!

Teniu una cita tots els dijous i divendres de 10 a 20 h i en fires especials
(confirmi les dates en la nostra agenda o al Facebook).